Annons


Första dagen i Spanien!


Aaaaand we’re here!

Vi landade igår, och känner oss redan väldigt hemmastadda. Det är så fint här! Vi är på Fuertaventura i Spanien, det är så vackert. Och livet är så skönt. Dagarna går ut på att må bra, att ta hand om sig själv inifrån och ut. På kvällarna är man helt slut, men en såndär skön trötthet. Ni vet när man hållt igång en hel dag, rört sig massa, fått sol och frisk luft. Sen kryper man ned i hotellsängen tidigt, för att vakna upp till en ny fantastisk dag. 

Annons

Idag började vi dagen med en promenad utmed vattnet, och jag fortsatte sedan hiken upp på ett högt berg. Sedan var det frukostbuffé (hur mycket älskar man det?), och sen dags att plocka fram kameran. Vi plåtar och spelar in till ett av de projekt som jag och Caroline jobbar med. Avrundade gjorde vi med ett benpass, och massaker på middagsbufféen. Haha!

Fantastiskt att få spendera massa tid bland människor som alla delar samma intresse så oerhört. Överallt hör man folk prata om triathlon, tips och olika träningsformer. Fattar ni vad inspirerande! Bästa boosten för träningsmotivationen.

Hörs snart!

Xx,

Amelie 
    
  

  
 

  

Kommentera

Laddar