Annons


FIT BY AMMIE IN THE PARK part 1


Heelt fantastiskt, herregud! Idag drog vi ju igång bootcampet FIT BY AMMIE IN THE PARK för första gången. Vilket träningsgäng, lycka! Sån grym energi bland dessa tjejer, alla var så härliga. Ska bli så roligt att få följa de här brudarna under 8 veckor tillsammans nu. Det blir hård, svettig och sjukt rolig träning. Nu är vi igång!

Annons

 

DSC_0265

 

Vi började med att samlas, heja på och presentera oss för varandra och berätta lite om vår tidigare träningserfarenhet. Ser ni vilka donnor va!

 

DSC_0234

 

Så glad att det märktes att tjejerna är där för att bli starkare, gladare och hitta motivationen för att röra på sig snarare än utseendemässiga aspekter. I alla fall inte som första prio. Mycket bättre att träna för att bli lycklig och helt enkelt sjukt stark!

 

andrea hedenstedt

 

Jag och bästa Andrea <3 Som för övrigt fyller år idag, in och gratta henne pronto!

 

DSC_0235

 

Här hoppade tjejerna hopprep som uppvärmning.

 

DSC_0219

 

Jag lyssnar. Viktigt för mig att förstå alla tjejerna och höra hur just de tänker om träning och hälsa. Det är det absolut viktigaste man kan och ska göra som coach tycker jag, lyssna på de man tränar.

 

DSC_0222DSC_0217

 

Bästa NOCCO var såklart i handen på alla.

 

DSC_0215

 

 

Ska bli så roligt att få lära känna de här tjejerna, alla har sin egen träningsresa och det är det som är så häftigt.

 

DSC_0210DSC_0239

 

Alla kämpade på så otroligt bra! Det var häftigt att se :} Sedan hände en lite rolig men väldigt märklig grej. En väldigt arg tant stod och härjade på oss, trodde ett tag att hon skulle slå någon eller plocka fram en vattenpistol eller något, haha! Men det är risken med att vara utomhus, man vet aldrig vilka som kommer fram. Men samtidigt så otroligt fantastiskt att få träna ute såhär, i kvällssol. Riktig vårkänsla. Ser redan fram emot torsdag när jag får träffa tjejerna igen <3

1 kommentar

Laddar