Annons


FIT BY AMMIE IN THE PARK 2.0


Som ni vet så kör jag ett bootcamp, det är mitt andra bootcamp jag håller av förhoppningsvis många framöver!

Vi träffas två gånger i veckan i olika parker runt om i stan och så kör jag skiten ur deltagarna. De beskriver att de varken kan gå ordentligt eller räta ut armarna på flera dagar efter haha. Samtidigt är det väldigt mycket skratt och glädje under tiden. Precis så jag vill ha det!

Annons

Det som är bra att coacha mindre grupper är att jag hinner se alla, och se om någon eventuellt skulle göra fel. Vilket kan vara svårt för instruktörerna under vanliga gruppträningspass. Jag har också möjlighet att ge tips och lära ut under tiden också, något som uppskattas.

Nästa vecka är sista veckan 🙁 Oj så snabbt det har gått! Men det kommer fler bootcamp, redan i vår faktiskt!
Kommentera

Laddar