Annons


FINALLY IN THAI


Hej fina ni!

Jag har inte hunnit blogga någonting sen vi kom fram, ni vet hur det är. Man vill känna in området, det är massa nytt att se osv. Men jag älskar det! Vi har verkligen hittat ett helt fantastiskt hotell, så vackert precis vid stranden och man bor som i en stor trädgård *emoji med hjärtgögooch

Annons

Träningen och kost blir ju inte riktigt heller som hemma. Men det gör inte så mycket, semester är semester. Men jag är väldigt glad över att jag och min pojkvän delar intresset kring träning och gillar att ha aktiva semestrar. Igår spelade vi tennis, tog promenad på stranden och besökte senare gymmet för ett benpass. Gymmet var litet, och inte så mycket bra maskiner. Men så länge det finns hantlar kan man använda fantasin, och jag känner redan av lite träningsvärk 😀

image

Dock så är vår definition av njutning en kombo av mycket träning, men också mycket god mat! Den thailändska maten är ju fantastisk, alla kycklinggrytor, kokosmjölk, ris. Love it!!

 

image

 

Sen är det mycket gott att dricka 😉 Min kille gillar smoothies och thailändsk öl, jag delar gärna en flaska bubbel eller njuter av ett bättre vin :}

image

Kommentera

Laddar