Annons


Fast i Kap Verde!


 Haha, sånt knas! Vi skulle ju ha åkt hem idag, men vi är fast i Kap Verde. Vi hade packat allting, sagt hej då till den vackra stranden och all go personal, checkat ut och åkte till flygplatsen. Väl där fick vi sitta huur länge som helst, och sedan visade det sig att vårt plan inte kan landa på grund av en sandstorm. Så det var bara att snällt hoppa på transfern och åka tillbaka till hotellet igen. Haha kaos..

Annons

Vi båda kände oss nog lite stressade då vi har mycket jobb och liknande hemma att ta tag i. Men vi klagar inte, vi tröstade oss med lite vin och en middag full av tjejsnack – och njuter av några fler barbenta timmar.

  
 

Ätit så sjukt mycket färsk frukt den här resan! Minns att jag köpte en bit vattenmelon på ICA nu i januari. Haha vilket skämt, den var vattning, blek och smaklös. Här smakar frukten magiskt! Tänk så lätt det är att vara hälsosam i ett land som är fullt av BRA råvaror där de då även är närproducerade och därmed billigare. Dröm! 

   

  

Varje morgon har vi gått upp, tagit våra vitaminer och fyllt varsin flaska med aminosyror. Sen har en timmes lång promenad på stranden väntat. BÄSTA sättet att starta dagen enligt mig! Väcka till kroppen på ett bra sätt, och sedan är man redo att lägga sig och slappa i solstolen utan alltför mycket spring i benen.

Nu är det dags att sova, så får vi se om det blir någon hemresa imorgon då! 😉

Xx,

Amelie 

Kommentera

Laddar