Annons


Ett annat sorts unnande


Nu är den bästa perioden att förändra vanor, hur klyschigt det än låter!

Gör smartare, mer medvetna val. Unna dig, men inte allt. Unna dig på ett annat sätt, en långpromenad i snöyra, ett bad och en ansiktsmask. Ta en paus från pluggandet och dra på ett spinningpass, eller köp något litet fint du velat ha. Allt ”unnande” behöver inte handla om skräpmat och godis.

Annons

T.ex tycker jag att det här är utmärkta produkter att krydda till det lite mer. Som ni vet är jag ingen godisgris, men jag är jäkligt svag för choklad 😉 Så om jag vill stilla det behovet lite så strör jag dessa chokladflingor över min proteinpudding, smoothie bowl eller vad det nu kan vara.

Till dricker jag självklart detta riktiga drömté från YOGI TEA. Då är min myskväll fulländad 😉

 

De här fick jag med senaste utskicket av The healthy box, alltid lika roligt att se vad som gömmer sig i boxen. Ofta är det sånt som jag kanske inte hittat själv, men som inte helt sällan blir återkommande varor i mitt skafferi.

Kommentera

Laddar