Annons


EN VANLIG TORSDAG


Nu är det en såndär jag får dra mig till gymmet. Har sovit extremt lite senaste nätterna, och inte ens NOCCO hjälper. Dock vet jag hur fantastiskt jag kommer må efter, så jag försöker tänka på det hela tiden nu för att inte istället smita hem haha. Ibland (väldigt ofta!) är det bara att bestämma sig.

Annons

Dock kan nog den bristande motivationen också handla lite om att jag inte riktigt vet vad jag vill träna. Körde ett köttigt benpass i tisdags, och överkropp igår. Ofta har jag lättare att känna pepp över att gå till gymmet om jag har en klar plan innan. Hade helst velat gå på ett pass (så man slipper tänka själv hehe), men det fanns inga passande nu såhär mitt på dagen. Får kanske bli lite konditionsträning med inslag av plyo, we’ll see 😉

I eftermiddag ska jag och Hanna på ett sjuukt spännande möte! Mycket sådana och roliga projekt på g just nu <3

Hörs väl sen!

  

  

Bild tagen i Biarritz, saknar det redan!

1 kommentar

Laddar