Annons


En riktigt späckad tisdag!


Nu har jag precis slängt i mig en (för mig) sen frukost bestående av 1 proteinpudding, massa bär, ca 10-15 cashewnötter och 2 äggvitor. Oftast äter jag betydligt större frukostar, men jag var på språng idag så det funkar. Detta gör att jag känner att jag får i mig en väl avvägd fördelning av protein, fett och kolhydrater. Dessutom är det väldigt gott! Till lunchen utökar jag kanske mängden kolhydrater lite. 

Annons

Nu ska jag till gymmet för att ha två PT-klienter, sen ska jag iväg för att plåta golfkläder i studion med bästa Stefan hela dagen. Och ikväll tillbaka för att hålla gruppträningspass. Lång och fullspäckad dag, men väldigt rolig! 

Livet är väldigt kul just nu. Och imorgon fyller jag år!

   
 

Två till bilder från vår semester. Bara för att jag redan längtar tillbaka så himla mycket <3

Kommentera

Laddar