Annons


En lite tidig årsresumé


Yeeeeeeeeeeees äntligen är det bokat!!!! I mitten av januari åker jag och min bff till Kap Verde. FATTAR ni hur mycket jag längtar. Det här mörkret är för mycket. Att få resa med någon man känner sig SÅ bekväm med är dröm. Jag vet att vill jag vara tyst en halv dag är det helt okej. Det är hon jag garvar absolut mest med i hela världen, våra flippande kan vara helt galna. Det här är en resa då vi ska vila upp oss. Mysa, sova igen alla tidiga mornar vi går upp okristligt tidigt, träna massvis, bli löjligt bruna, äta god mat och njuta av värmen.

Annons

Det här är min julklapp till mig själv för att jag tagit mig igenom ett år fullt med med- och motgångar. Men framförallt att det här var året jag verkligen satsade på mig själv. På Amelie. Det är så jag alltid kommer att minnas 2015, ett sjukt intensivt år, där så mycket har hänt. 

Det här var året som började på en strand i Thailand, en fantastisk stund som jag aldrig kommer glömma. Då förstod jag ännu inte hur mycket jag skulle komma att utvecklas och växa under det kommande året. 2015 var året jag beslutade att utbilda mig och börja arbeta som PT, att sluta arbeta på arbetsplatser där jag inte var lycklig. Lätt det bästa valet jag gjort i hela mitt liv. Tänk att det var hon som idag är en av de finaste och viktigaste människorna i mitt liv som gjorde att jag vågade ta steget. Li, jag kommer alltid vara evigt tacksam för det.

2015 var året då jag slitit på mina flyttlådor något oerhört, men nu äntligen landat i min lilla fina lägenhet vid St Eriksplan mitt i Stockholms innerstad.

2015 var året då ett oerhört smärtsamt beslut behövdes tas. Antagligen det jobbigaste beslutet någonsin. Sommaren var tuff, jag flyttade hem till mina föräldrar. Jag sålde lägenhet, köpte ny lägenhet. 

2015 var året då min business på allvar började rulla på. Idag snurrar mitt företag på riktigt bra, och nya projekt och samarbeten med stora företag jobbas fram hela tiden. Håll i er inför nästa år, det är då mycket av grejerna sätts i verket!

Hösten gick enormt snabbt, jag har tvingats ta enormt mycket ansvar för tunga grejer, vilket gjort mig mycket mer ödmjuk. Men framförallt har jag lagt tid på mina vänner. På bra energi, och så mycket skratt.

Snacka om att jag gjort saker för att satsa på me, myself & I det här året. 

  
 

Kommentera

Laddar