Annons


En lite sen klapp


Tänk, det blev ännu en liten julklapp! Jag som letat efter ett par nya, grymma hörlurar. Jag är inget fan av jättelurar som sitter över hela öronen, mest för att de tar så stor plats i väskan. Därför är detta helt perfekt! Små, snygga lurar som ändå sitter på plats i öronen.

Annons

Därför blev jag så glad för denna lilla julklapp från JBL, jag har redan testat de flera gånger och gillar dem skarpt! (annars hade jag såklart aldrig tipsat om den, skriver bara om sånt jag gillar).

Något jag också gillar är att de har reflexer på sig så man syns i mörkret. Men snälla ni, tänk på att vara försiktiga när ni tar er ut och springer kvällstid. Jag borde egentligen verkligen inte behöva skriva detta, men det finns så mycket idioter där ute. Speciellt om ni har musik i öronen och inte hör.

Ta hand om er <3

   
   

Kommentera

Laddar