Annons


En helg full av sorg


Det har varit en ledsam helg, i lördags var jag helt sänkt på grund av det fruktansvärda i Paris

Kvällen innan hade jag haft väldigt roligt (inte trist att vara ute och dansa med latinos, de killarna kan röra på höfterna minst sagt;)). Så jag var lite trött, och att vakna upp till de fruktansvärda nyheterna var hemskt. På lördagen träffade jag i alla fall lite vänner, och fick till ett grymt träningspass (nu kan jag inte gå!). Men mycket utav helgen har gått åt till att plöja nyheterna, och tänka och känna kring det som händer i världen. 

Annons

 

  
    
    
 

På eftermiddagen i lördags var jag och tittade på min bästa Amalia som tävlade. Titta så fin både hon och hennes häst var! De var så duktiga, och vann sin klass!

Nu ska jag kicka igång den här veckan, och försöka göra det med mitt vanliga positiva mindset. Vilket inte känns helt lätt, när hjärnan mest vill bearbeta de fruktansvärda händelserna från helgen. Ha en fin måndag, och kom ihåg att vara rädda om varandra <3

Kommentera

Laddar