Annons


Eco fish n’ stuff


Igår var jag och Li och käkade middag med Felix och David på ett ställe i Hammarby sjöstad. Grym kväll med grymma människor, såndär kväll då man inte har någon riktig lust att åka hem.

De serverade BARA ekologisk mat, och som jag utbrast: ”det här känns så 2016!”. Fattar inte hur så många restauranger fortfarande kan servera näringsfattig, ofräsch mat full av tillsatser. 

Annons

Men sedan var det ändå dags att ta sig hemåt, eftersom jag skulle upp och hålla i gruppträningspass tidigt imorse. Jag coachar nämligen i ett pass som kallas tabata, och det var lika tappra deltagare som vanligt. De är så coola som kommer så tidigt även den mörkaste månaden på året, och går iväg en sjukt tidig morgon och kommer och levererar ALL IN.

Idag har jag inte hunnit med min egen träning, så även om jag är helt sjukt trött och nog helst hade velat gå hem och slänga mig framför TVn – så går jag till gymmet nu ikväll. Så går det när man prioriterar att power napa under sin korta rast mitt på dagen, haha. Tänkte mosa benen!

Vad tränar ni idag? Inspirera mig <3

   

 Jag åt en sallad med fiskfrikadeller, rödbetor, frön, en salsa och glutenfritt bröd. Älskar att de också hade byggt ALLT på restaurangen i återvunnet material. Tack för att försöka ta hand lite om vår planet <3

Kommentera

Laddar