Annons


DET BÄSTA MED ATT VARA PT
Vet ni vad det häftigaste med mitt jobb är? Att få se människor ta sina första stapplande steg in i gymmet, nästa gång man tar emot dem märker man lite självsäkerhet och lite mer kroppskontroll. Och det mest fantastiska är när de efter några månader själva föreslår att testa en tyngre vikt än förra gången.

Eller såklart när någon kommer och berättar att de inte har ont i kroppen längre.

Annons

Att jag hjälpt dem att stärka upp kroppen och bli av med det som smärtat. Då blir man glad.

Vill du också ha mig som PT? Maila [email protected]Något annat jag gillar med träning är såklart fina träningskläder 😉 Jag har så mycket mönster på gymmet, en riktig färgexplosion! Syns helt klart mest på gymmet haha. Men färg gör mig så glad.  Men det ska fortfarande vara bekvämt. Som den här sport-BH:n från Pierre Robert. Helt i bomull och supermjuk, dessutom färgglad – love it!

Nu har jag varit på boxen och kört ett teknikpass och en kort wod. Börjar få ordning på mina snatches :}

Xx, Amelie

1 kommentar

Laddar