Annons


Days like these


Igår spelade jag och Caroline in massa, längtar så tills ni får se allt det vi ska göra!

Sen åkte jag hem, betade av mailen och däckade av trötthet. Men envis som jag är så hade jag ju bestämt att jag skulle gå till gymmet, så efter en rejäl kolhydratsladdning gick jag dit och körde ett sjukt intensivt crosstraining-pass. 

Annons

Det är alltså stationsträning, högt tempo as hell och igår var det nästan bara ben. Ni kan ju tänka er vad man svettades! 
Imorgon är det dags för Guldtuben 2016! Jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle ha på mig (är typ motsatsen till de som planerar outfits flera dagar, eller till och med veckor, i förväg, haha). Men bästa Hanna Liska PR budade över några svincoola plagg. De får ni se imorgon!
Xx,

Amelie 

    
 

Kommentera

Laddar