Annons


DAG MED BRA NYHETER


Godkväll fina ni!

Idag åt vi en god lunch på cafét nära jobbet. Tänk att en enkel kycklingsallad med allt man gillar (massa goda grönsaker under) och en limedressing kan smaka så gudomligt! Kanske också för att hungern är den bästa kryddan.. 😉

Annons

FullSizeRender (11)

 

I övrigt så har jag ont i huvudet nästan varje dag nu.. Usch, inte alls kul. Tror det handlar om många nätter där min sömn inte varit den bästa, och att man börjar känna sig ordentligt sliten av allt mörker. Precis som jag nämnt förut, nog många som känner igen sig! Jag tror jag ska gå och införskaffa mig någon form av massageapparat, som kan mjuka upp min stela nacke. Har sett att det finns några nya varianter av nackmassagemanicker som exempelvis innehåller infraröd värme, tror jag såg någon variant på Elgiganten. Det måste testas!

I övrigt fick jag och min kille ett väldigt roligt besked idag, och jag har känt mig riktigt glad resten av dagen. Man ska inte ta ut för mycket i förskott, men förhoppningsvis flyttar vi till en ny lägenhet i början av våren! Större, ljusare, nybyggt, två balkonger, enorm garderob – ja listan kan göras lång. Woop woop! <3

1 kommentar

Laddar