Annons


Coolest Sneakers In Town


Resan hem till Stockholm gick hyfsat snabbt idag. Skönt, det är ju långt ifrån alltid det känns så 😉 Jag sov en del av resan, och resten av tiden satt jag och jobbade – så tiden flög iväg!

Vilken otroligt intensiv, och rolig resa det här varit. Fått vara omkring så fantastiska människor, det kändes som att vi var en liten familj där på Fuerteventura. Det kommer att komma ett riktigt bildregn så fort jag hunnit sortera och fixa lite med bilderna. Men vissa grejer kommer alltid att stanna på Fuerteventura, så inte bildbevis på allt 😉

Annons

Är så glad att min första, men långt ifrån sista, träningsresa blev så lyckad. Ska snart börja planera nästa redan nu haha!

Nu är det hög tid för mig att hoppa i säng, ska plåtas tidigt imorgon.

Xx,

Amelie 


Hängde runt i de här feta skorna i Spanien. Ni hittar dem här (adlink).

Kommentera

Laddar