Annons


CHIC-OFF IMORGON!


Imorgon är det dags!! Jag ska stå på scen inför massa coola kvinnor och prata om träning och hälsa på CHIC-offen. Om mitt stora intresse och passion! Tänk att det här är en del i mitt jobb!

Att få inspirera och peppa människor att våga göra livsstilsförändringar och lägga om sitt sina vanor för att må bättre.

Annons

Lilla jag liksom! Det här är det jag alltid velat och nu får jag chans att göra det. Få er att må bättre. Jag älskar, och är duktig, på att stå på scen. Imorgon vill jag med all min energi ge er något att ta med därifrån. En pepp utan dess like.

Jag vet att det finns några få biljetter kvar! Läs mer här.Personliga tränaren och CHICs fitnessprofil Amelie Håkansson förklarar hur man lägger om sin kost och styr upp träningen så att den blir anpassad efter din vardag och dina förutsättningar. Du får även se emlöa övningar på plats för att nå den DÄR drömfiguren lagom till Beach 2015 (jo, vi hinner!).

Kommentera

Laddar