Annons


CHIC-galan’s Comin’ Up!


Hej bästa ni!

Det är så himla mycket på gång just nu, önskar jag kunde berätta allt för er men det går inte riktigt än. Dock är redan den här veckan full av helt galet mycket kul. Imorgon är det dags för CHIC-galan, såklart ska jag gå. CHIC är ju systertidning inom samma förlag till oss på Shape Up. Ser fram emot att se en massa goa kollegor där!

Annons

Dock har jag såklart fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig. Perfekt Amelie!! Man hade ju älskat att bära något av det nedan, jag menar kolla den blåa spetsdrömmen?

Direkt på fredag morgon händer nästa roliga grej, då är det dags att åka till Köpenhamn med massa fina tjejer (som ni säkert känner igen de flesta) för att springa adidas Run. Men mer om det imorgon, dags för mig att hoppa i säng nu!

Xx,

Amelie
1. Kappa HÄR / 2. Klänning HÄR / 3. Tröja HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Kappa HÄR / 7. Kjol HÄR / 8. Bomberjacka HÄR / 9. Byxor HÄR (adlinks)

 

Kommentera

Laddar