Annons


CHIC-galan 2015


Hej fina ni!

Igår var det ju CHIC-galan, tänkte visa bilder på min look för er sen! Jag tog sällskap med en av CHICs andra bloggare, superhärliga Angelica. Vi hade det verkligen så trevligt tillsammans, men jag smet hem rätt tidigt. Jobbat mycket idag (no shit), så det var bra.

Annons

Innan galan ordnade bästa Polhem PR så jag fick komma till Natasha Sthlm och fixa håret (extra stort tack bästa problemlösaren i stan William!). Fick såå mycket volym (har nog aldrig någonsin haft så stort hår – haha!) så jag höll Studio 54-temat lite grann i alla fall.
   
 
   

  

 
Nu stundar helgen, känns väldigt skönt. Ikväll ska jag göra absolut ingenting, imorgon blir det en riktig fixardag och på kvällen blir det häng med en av mina bästisar. Längt längt!
  
Bild: chic.seJag och Angelica. Hur snygg var inte hon då! Fattar ni att hon födde sin lilla babygirl för bara 3 månader sen? Så sjukt!

Kommentera

Laddar