Annons


Braids & talk about hair


Idag har jag massa att fixa. Nu på förmiddagen hjälper jag till att flytta massa grejer, och sen ska jag, Linn och Sabina sälja grejer på Hornstulls marknad. Haha! Är inte helt förtjust att stå på såna ställen, men när man gör det med två kompisar och dessutom tänkte kombinera det med picknick känns det helt okej. 

Annons

Är så glad för mina extensions från MAGO Hair (Simply natural). Jag kan ha de SÅ LÄNGE varje gång jag sätter i dem. Det är helt galet. Och fästena syns inte ALLS, väldigt få hårförlängningar man kan ha uppsatt i såhär strama flätor. För man brukar ju se fästena, inte så snyggt. Här syns ingenting! Håret sitter fast med hjälp av en liten liten tråd. 

Håret fixar jag såklart hos min fina Anna på salong ForflexRingvägen.

Kommentera

Laddar