Annons


Bildregn från min träningsresa FIT & FAB!


Jag har ju utlovat massa bilder från träningsresan FIT & FAB, men jag har haft så sinnessjukt mycket att göra sedan jag kom hem att jag har inte hunnit sätta mig ned med dem. Men här kommer iaf första delen av bildregnet! <3

Annons

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En dag höll jag en föreläsning för gruppen om träning, hälsa, kost och motivation.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det är alltid så kul när folk verkligen är intresserade och frågar för att lära sig mer. Jag älskar mitt jobb där jag får inspirera och hjälpa människor varje dag! Att få sprida all den kunskapen kring hälsa som jag har till människor som är nyfikna.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Här nedan kommer lite bilder från ett träningspass jag höll med några av deltagarna på strandpromenaden.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Såhär glada var dem trots att det var helt galet varmt utomhus varje dag!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vi startade varje morgon med en morgonpromenad, här var e av de första mornarna!

 

Kommentera

Laddar