Annons


BIARRITZ DAG 2


Jag blir så glad för tips från er!! Har fått flera bra tips vi ska testa här i Biarritz, ni är bäst! 

Idag har jag stått på brädan för första gången, och guess what – jag kom upp!! Det trodde jag aldrig. Sen att jag inte stod på den mer än några sekunder är en annan femma 😉 

Annons

Dagen har varit kanon, en lugn och skön morgon, strandhäng och sen möttes hela gänget upp för picknick och genomgång att surfteknik. Sedan bar det av mot stranden! Gruppen jag är här med via Surfakademin är så fantastiska. Det är tydligt att människor som åker på en sån här resa är extremt sociala, och det är fler än jag som åker själva. Alla hänger tillsammans, och man blir som en liten familj. Det känns helt fantastiskt med människor i olika åldrar, från olika platser där alla kan samlas och umgås kring något man älskar.

Surfing var ju som förväntat så sjukt roligt, men jobbigt! Herregud vad trött man blir i armarna! Även om jag tränar mycket, så känns det verkligen att man inte är van vid vissa rörelser. Det är ju inte så att man ligger på mage och paddlar så ofta hemma 😉

Nä nu ska jag äta upp min kvällsmat (man blir så hungrig här!!) och krypa i säng. Vi hörs imorgon!

Xx,

Amelie 

    
  
 

Många på instagram älskade min byxdress. Den är faktiskt fyndad på H&Ms rea häromdagen. Strandkläder lägger jag ogärna mycket pengar på, det är slit och släng-kläder som används någon säsong, och kedjorna har ju faktiskt fantastiskt fina grejer!

  

Jag och en av tjejerna jag delar hotell med hängde på stranden idag. Lagom blåsigt och skönt, bra uppladdning inför surfingen.
 

Den här bilden knäppte jag av igårkväll. Såhär ser alltså Biarritz ut på kvällen. Gissa om jag trivs?!

Kommentera

Laddar