Annons


Även en psykolog har en psykolog


Jag får väldigt ofta bud av olika slag, men igår hängde något lite annorlunda – och väldigt roligt – på dörren. En påse med massvis av nyttigheter, nu kan jag äta musli och granola från Axa resten av mitt liv. Haha! Extra bra att de är fullspäckade med protein.

Annons

Igår SLAKTADES jag på gymmet. Ja, ni läste rätt. Det är inte bara mina PT-klienter som behöver pushas, ibland är det sjukt vettigt att även en PT blir körd skiten ur. Visste ni att de flesta personliga tränare faktiskt har sin egen PT? Precis som psykologer har sin egen psykolog. Även om vi kan massvis, så är det alltid detaljer som är svårt att se i sin egen träning. Det är bra med nya infallsvinklar, och man kan ALLTID lära sig mer!

En killkompis och kollega hjälper mig just nu att toppa min form inför ett väldigt viktigt jobb jag har i mars. Jag kommer berätta lite mer om mitt kostupplägg senare. Vladan flyttar snart utomlands, vilket känns riktigt jobbigt. En coach och vän som man fort kommit nära. Han kommer dock fortsätta pusha mig på distans.

Så länge tycker jag ni ska följa honom på Instagram, han bjuder på massvis av träningsinspiration!

  

Kommentera

Laddar