Annons


Att visa sina celluliter i bikini


En av de absolut vackraste kvinnorna jag vet är Natasha Oakley. Jag älskar hennes naturliga skönhet, hennes ”girl next door-look” och kvinnlighet. Att jag dessutom någon gång fått höra att jag är lik henne känns inte heller helt fel 😉

Annons

   
  
   

Imorse vaknade jag och skrollade som vanligt igenom instagram. Då kom bilden nedan upp, Natasha som själv hade publicerat bilden nedan. Texten som hon hade skrivit under läste jag flera gånger, och den fäste sig verkligen i huvudet.

Jag var tvungen att publicera detta. En av världens vackraste kvinnor, som får ta skit för att en helt vanlig bild på henne bakifrån publiceras. Det är ju sån jäkla skit rent utsagt. Varför ska det vara så? Hon visar bara att även hon är mänsklig, och att det är naturligt med kurvor och celluliter. Vi kvinnor har det då vi har lite högre fettprocent än män, det är inget farligt, det är inget äckligt och det är INTE ett tecken på att man är ohälsosam

Här visar Tash endast prov på en enorm självsäkerhet, och en väldig trygghet i sig själv – och hjälper säkerligen kvinnor över hela världen med den här bilden. 

Tack fröken Oakley.

   
 

pics: google & @tashoakley

Kommentera

Laddar