Annons


ATT VARA TRYGG I SINA VAL


Igår mötte jag upp Louise och tog en PW, så nice sätt att catcha up på! Vi tog lite bilder, så här kan ni se hur jag såg ut. Kungsholmen runt blev det, grym promenadsträcka :}

Nu fick jag precis lite avbok från PT-kunder, och eftersom jag sovit väldigt dåligt inatt och har lite huvudvärk tänkte jag hinna försöka ta igen lite sömn. Sen blir det lite mer jobb på gymmet, massa jobb och planerande hemma och ikväll ska Hanna och jag på ett event. Skriver mer om det sen!

Annons

Jag känner mig så glad, för det här är första hösten på flera år som jag känner mig lugn och glad med att det blir just höst. Jag brukar alltid tycka det är jobbigt när det blir mörkare, och soldyrkare som jag är tycker jag ju fortfarande det – men jag är så glad över det sätt jag valt att leva mitt liv just nu att det inte riktigt gör något. 

Jag känner mig så trygg i mina val, och i mig själv. Det känns lite som att jag utvecklats som person på väldigt kort tid. Det har varit en ganska påfrestande sommar på vissa sätt, men den har också fått mig att växa. Idag gör jag saker för MIG. För att jag ska må bra. Jag gör det som jag vill. Och hittar ständigt på nya spännande saker som stimulerar mig. Det är nog därför jag känner mig nöjd och glad, att jag känner att den här hösten är MIN höst.

   
    
   
 mina byxor är från märket Alecto

1 kommentar

Laddar