Annons


Att unna sig


Något jag älskar att unna mig saker som jag mår bra av in i själen. Alltså inte ett par nya skor eller ett läppstift, utan något som ger mig något som person eller mitt fysiska välmående. Exempel på det är spabehandlingar, att stänga av mobilen och läsa en bok eller resor. Resor lägger jag sjukt mycket pengar på. Dock är ju resorna i princip alltid jobb och fritid i ett.

Annons

Något annat jag gillar att unna mig är spa. Jag försöker hinna med en massage då och då, 25 min går för de flesta att klämma in och det gör så mycket. Jag går alltid runt och släpar på grejer som en riktig packåsna, haha, och stressar runt. Därför blir min nacke superstel, och på dessa 25 min hinner man faktiskt trycka ut riktigt mycket knutar och spänningar. Iaf om massören har lika hårda nypor som hon som jag brukar gå till 😉

Ni vet väl att vi har en superfint spa på Planet Fitness? Man behöver inte ens träna när man kommer dit, utan det räcker med att mysa nere i poolen eller bubbla i yacuzzin 😉 Sån lyx!

Kommentera

Laddar