Annons


Att plåta träningskläder i -18!


Vad gjorde ni igår? Antagligen inte det jag gjorde, haha! Vi spelade in filmer för klädesmärket Stronger, och jag modellade iklädd träningskläder i -18 grader. Alla som bor i Stockholm (och ännu mer norrut, såklart) vet hur sjukt kallt det är nu.

Annons

Förhoppningsvis blir resultatet GRYMT, det tror jag! Kläderna är fantastiska, och jag skulle inspireras av en leopard som är ute och springer 😉

Nu har jag precis avslutat 45 min morgoncardio, SÅ skönt sätt att starta dagen på! Idag gick jag i uppförsbacke på bandet och hade Body radio i lurarna, och då flyger tiden iväg. Även om jag inte håller på med att tävla i fitness, och inte heller planerar att göra, så är det intressant att lyssna på olika infallsvinklar och tankar kring träning. Jag tror på att tillgodose sig så mycket kunskap, och olika perspektiv som möjligt. Och det här gäller allt i livet. 

Nu ska jag duscha, äta en god frukost (magen kurrar!) och sen ta mig till jobbet. Jag ska hålla i ett gruppträningspass och sedan ha lite kunder.

Hoppas ni får en jättefin lördag!

Xx,

Ammie

  
    
 

1 kommentar

Laddar