Annons


ATT LUNCHA MED EN SURFARE


Heej lördag! 

Nej juste, det är ju bara fredag 😉 Sån bra känsla!! Jag har verkligen inte hunnit med bloggy i veckan, det har varit så galet! Men nu så är jag back on track.

Tidigare i veckan åt jag en svingod lunch med Peter. Han är en sån otrolig entreprenör, häftig som satan! Jag blir så inspirerad av människor som jobbar hårt för att förverkliga sina drömmar. Jag kände mig stark när jag knallade från lunchen och drack min kaffe i solen. Motiverad att leva än mer hälsosamt, jobba på min mindfulness och fortsätta vara lika driven som jag är. Fortsätta starta projekt och sådär. Och såklart även lära mig surfa asap! Det har varit en dröm så himla länge. Har ni testat? :} 

Annons

  
Vi åt lunch på ett ställe vid Östermalmstorg, Yogayama. Jag åt en linsgryta med massa kikörtsröror och ris och massa annat gott. Alltså, dröm i munnen! Visste inte att veggomat kunde smaka så otroligt gott.

 
Promenerade genom staden, och kände solen och tänkte att det helt klart får bli mer vegetarisk mat från och med nu och att jag måste boka in fler luncher med människor som inspirerar en och ger en nya intryck pronto!

Xx, Amelie 

Kommentera

Laddar