Annons


Att göra burpees inför publik


Haha jag måste ju visa lite från igår. Ledsen för helt fruktansvärd bildkvalitet, men så får det bli ibland. Jag var bara tvungen.

Igår stod jag ju modell på Fotomässan, precis som jag ska göra även idag. Ganska kul att vara där ute, jag är ju intresserad och tycker det är roligt med foto (även om det inte riktigt syns här nedan hehe). Man kan faktiskt lära sig riktigt mycket bara genom att besöka utställarna där ute.

Annons

I vilket fall så stod jag i Aifos monter, och vi tog både porträttbilder, men en del av jobbet var även att ta bilder i rörelse. Notera att detta var inför stor publik. Helt plötsligt ber fotografen mig att göra burpees på scenen, haha schysst! Inte så himla lätt att vara snygg när man gör burpees. Tur att man inte är så blyg 😉

     
   

Jag hittade en annan som också gjorde modelljobb 😉 Hur söt är han? Ville bara ta med honom hem!

   
   

De här bilderna är förresten från min Snapchat. Ni följer väl mig? Fitbyammie heter jag där.

Kommentera

Laddar