Annons


ÅSIKT; KÖPTA BLOGGINLÄGG


Hej goingar,

Hur mår ni? Har ni hunnit fira någon Lucia? :}

En sak jag har tänkt på är reklam i bloggar. Eller snarare, hur vissa bloggar till slut bara består av inlägg om saker de sponsrats med. Det är absolut inget fel i att skriva sådana inlägg, jag får mängder av saker varje vecka men jag väljer att skriva om det som jag genuint gillar. Och framförallt, man måste komma ihåg att skriva andra sorts inlägg och inte bara inlägg med saker man fått. Att endast skriva sponsinlägg tror jag gör att man också tappar i förtroende hos sina läsare. Och det blir en så otroligt tråkig och innehållslös blogg, håller ni inte med?

Annons

Säg som Natacha Peyre, jag känner inte Natacha och hon är säkert en väldigt gullig tjej. Så inget ont om henne :} Men hennes blogg började ganska fin och personlig, men urartade till att bara tipsa och skriva att hon älskar olika e-handelsidor. Givetsvis med direktlänk till. Det blev inte en så rolig blogg av det..

Som sagt, jag skriver väldigt gärna om det jag gillar. Något jag känner fungerar för mig eller t.ex en skönhetssalong jag känner att jag 100% kan stå för att jag rekommenderar. Men jag lägger också ned mängder av tid varje vecka på att göra välarbetade, fina inlägg om intressanta ämnen där timmar av research ligger bakom. Hur ser ni på sånt här? Är antalet inlägg om saker bloggaren fått något som stör er, eller tycker ni i själva verket att det är intressant att få tips och eventuella rabattkoder i många inlägg? Jätteintressant att höra!

IMG_0204 IMG_0200

I brist på andra passande bilder till inlägget så bjuder jag på två bilder från i somras.. 😉 Åhh, saknar Ibiza så jag får ont i lilla hjärtat ibland. Det var en väldigt fin vecka det där <3

XX

Amelie

Kommentera

Laddar