Annons


ÄR SQUATS GENVÄGEN TILL DRÖMRUMPAN?


Jag är så taggad på träning! Haha två dagar från gymmet och det rycker i hela kroppen. Hej hej rastlös 😉

Dock får vi se hur det går. Har inte så mycket energi i kroppen efter några dagar utan så mycket matlust, så som det ofta är när man är sjuk. Ovanligt för mig som i vanliga fall är ett riktigt matvrak, haha!

Annons

Speciellt då jag ska köra ben, passet som alltid är tyngst. Och kräver mest energi. Så på mina leg days brukar jag alltid äta ännu mer än vanligt. Så vi får se hur det går idag, jag räknar inte med att ta lika tunga vikter som vanligt – men det gör mig ingenting. Så glad att vara tillbaka på gymmet bara <3

Idag tänkte jag inte fokusera så mycket på squats. Kan som sagt ändå inte köra så tungt. Och dessutom är squats en ganska överskattad övning. Alla påstår att ”squats ger dig din drömrumpa!”. I min mening ett påstående som inte är helt sant. Benböj är en GRYM övning som alla borde inkludera i sina träningsupplägg, men att bygga en stor rumpa gör den inte. I alla fall inte som fokus. Det är väldigt lätt att snarare ta i med benmusklerna. Som sagt, en väldigt bra övning – men inte det som jag fokuserar på just nu.

Ha en fin fredag nu mina hjärtan!

  

Kommentera

Laddar