Annons


Är det nu det är dags?


Helt oredigerade bilder från gymmet i Kap Verde. Såhär gick vi runt hela tiden där, osminkade i träningskläder. Typ som hemma då, haha! 

Det känns helt okej att vara hemma, och det är sjukt mycket roliga saker på gång precis som vanligt (ska berätta en del i veckan!). Men ändå känner jag att något saknas. Min karriär inom det jag älskar går bättre än någonsin, jag har nyligen köpt ny lägenhet osv. 

Annons

Men i flera år har jag periodvis varit på väg utomlands. Sedan har livet av olika anledningar kommit emellan. Men nu känns det som att jag snart är ganska klar med Sverige

I hjärtat och i tankarna är jag nog redan härifrån. Jag kommer titta lite på en del praktiska saker, och när detta skulle matcha som bäst. Jag kommer vilja vara kvar när våren kommer och det är som bäst i Stockholm. Men sedan har jag liksom inget som binder mig kvar här.

Jag behöver nog ut i världen. Se lite mer än lilla lilla Stockholm. Spåna på nya feta projekt. Knyta kontakter och möta nya fantastiska människor. 

Funderar ni någonsin på att flytta utomlands? Vad drömmer ni om?

  
 
  

1 kommentar

Laddar