Annons


Amelies frukt och cottage cheese-blandning med hallonsås, nötter och kokos.


Tidigare har jag alltid ätit KESO som ett snabbt, enkelt mellanmål – men that’s it. Kanske pimpat med lite nötter, i bästa fall. Men det finns ju så mycket mer kul man kan göra med KESO.

Det här insåg jag när jag för ett tag sedan fick uppdraget att tillsammans med ER komma på ett nytt, spännande recept. Jag fick laga till ett recept av ingredienserna ur en så kallad mystery box. Och ingredienserna hade Arlas följare valt ut!

Annons

Det var en rolig blandning av smaker, och jag fick fundera en stund på hur jag bäst skulle kunna kombinera ihop dem på bästa sätt. Men jag fick till en riktigt härlig cottage cheese-blandning. Den är full av både bra protein (med KESOn), fullproppad med vitaminer från all frukt och bra fetter från exempelvis nötterna. Det här är ett supergott och lyxigt mellanmål eller efterrätt som ger en bra energi till allt kul man vill göra och dessutom en långvarig och behaglig mättnad, testa!

 

2 portioner

  • Kanel ½ msk
  • Hallon 1 dl
  • Ananas ½ st
  • Kokos
  • Nötter
  • Fryst mango 1 dl
  • Arla KESO® Cottage Cheese 250g
  • Honung 1 klick
  • Vaniljpulver 1 tsk

Såhär gör ni: Tina och mixa mangon och anananas. Blanda med en klick honung, kanel och KESO. Klicka ned blandningen i ett glas. Mosa hallon med vaniljpulver. Ringla hallonsåsen över KESO-blandningen, och toppa alltihop med nötter och kokosflingor.

I samarbete med Arla KESO Cottage Cheese

Kommentera





Laddar