Annons


AMELIES CHALLENGE V. 1


Godmorgon!

Idag är min födelsedag, wieee!! Lyckan 😀 Haha jag blir som ett barn när det gäller min födelsedag.. Tror ni det är något som växer bort? Hope not :} Lika mycket som jag älskar att skämma bort mina nära och kära, nästan lika mycket tycker jag om att en hel dag är dedikerad mig 😉

Annons

be5e25655c95c60591f8197e8c6a6bc8

 

Amelies Challenge

Jag tänkte i det här inlägget fokusera mer på det jag numer kallar ”Amelies challenge”! Jag har tjatat om det förr, men min absolut största hälsobov är konstgjort sötningsmedel. Det är kaos! Jag har behövt inse faktum – jag är beroende.

Så igår påbörjade jag en challenge på 4 veckor, som förhoppningsvis ska få mig att längta något mindre efter saker som Fun light, proteinpulver och bars och mer gå tillbaka till ren, naturlig mat.

Detta kräver disciplin som satan för min del. Jag är nöjd att jag lyckats avvärja min gamla besatthet – Cola light. Hemma hos mig och mitt ex drack vi så sjukt mycket sådant, kaos!! Slängde många stora 1,5 liters flaskor i veckan, haha orkar inte.. Men jag är som sagt långt ifrån klar med att vänja mig av med onyttigheterna. Så jag tänkte höra om ni vill vara med på min challenge? Kanske har ni ett rent sockerberoendet, eller röker för mycket? Vad det än kan vara så kan alla vara med!

Det är inte svårt heller. Det handlar om att dra ned, inte sluta helt. Och det handlar om endast 4 veckor, det klarar alla! Jag började igår, ingen Fun light 4/7 dagar de första två veckorna. Det kanske låter som en larvig grej, men för någon som vant sig så mycket vid en grej är det krångligt. Hur gick det då? Jag klarade dagen helt utan den rent utsagt jäkla skitsaften, men drack istället 3 konstgjorda protteshakes. Damn! Blir skärpning idag.

Jag har tänkt hålla er uppdaterade med hur det går varje vecka, kan inte ni berätta redan i detta inlägget vad er egen challenge blir? Och allt eftersom peppar vi varandra. Jag lovar att svara på alla kommentarer, vi gör det här till vår grej nu. Go go go!

abeb496f7e11ab9000e6e174346764a7 f30455b78f9e60ca7d87cf03c10d5268

 

4 kommentarer

Laddar