Annons


A good day to have a Good day


En så mycket bättre dag idag! Och mycket för att jag bara bestämde mig för att ha en bra dag imorse. Jag tycker att det är helt okej att ha en sämre dag emellanåt, men sen måste man ta sig i kragen och bestämma sig för att göra något åt det. Och så mycket handlar om egen attityd.

It’s a good day to have a good day.

Så idag har jag skrattat mycket, precis som vanligt. Fyrat av mina leenden mot okända på stan och haft givande samtal med människor i min närhet. Tack för det livet.

Annons

Jag avslutade dagen med ett sjukt pass på gymmet, wow vad skönt det kändes! Motivationen är tillbaka för första gången på länge. Först sprang jag intervaller på löpbandet tills svetten sprutade och jag mådde illa. Sedan drog jag av ett hårt ryggpass, fullt av latsdrag av olika varianter, rodd med både skivstång och hantlar och massa mer.

Jag kommer inte kunna sträcka ut armarna imorgon.

Kommentera

Laddar