Annons


A free soul


En sånhär regnig dag kan man inte låta bli att längta tillbaka till en heldag på Nikki beach i Marbella. Bilderna nedan är från en härlig dag som var fylld av vänner, skratt och dans för två veckor sedan.

Annons

Idag har jag känt mig lite orolig i själen, vet inte riktigt varför. Har så ibland. Alltid haft och kommer nog alltid att ha. De dagarna är dock mer sällsynta nowadays. Just idag tror jag det handlat om att jag känner mig lite uttråkad. Vill iväg igen. Men vet inte riktigt varför. Kanske flyr jag från något, från mig själv. Men det behöver hända någonting. Vilket är rätt sjukt att jag ens säger för jag har helt sjukt fullt upp HELA TIDEN och jag har dessutom en väldigt fullspäckad helg framför mig. Men vill ju alltid ha galenskaper på g.

Ibland tänker jag att jag måste lugna ned mig. Klara av att inte göra någonting. Men sedan tänker jag att jag är helt ok med att jag är jag. Jag kommer alltid vara en färgstark person som känner mycket. Som vill göra mycket. Träffa många och skratta högt. Och det är helt ok.

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Laddar