Annons


Winner


Jag fick otroligt mycket bra motiveringar i tävlingen jag hade med NIVEA för ett tag sedan, minns ni? Jag bad om era bästa tips på vardagslyx. Jag tänkte dela med mig av några av mina favoriter, så kanske vi kan inspirera varandra till hur man bäst får till vardagslyx!

Annons
  • Jag ääälskar att lyxa till mina vardagar med tjejhäng, hård träning, långa PWs och brutalt bra tjejserier (typ den bästa serien ever; Gossip Girl)
  • Jag gillar också hemmaspa! Gärna med mina tjejkompisar. I övrigt gillar jag när lönen precis har kommit och jag får gå och köpa något fint jag spanat på, haha.
  • Jag lyxar till det med en extra god, krämig hämtkaffe och go’frukost från bästa bageriet! En sån liten sak kan förvandla en grå och trist vardag till den bästa dagen i veckan! Toppen!!!!
  • Mitt gym har en bastu så jag brukar basta i en kvart på morgonen efter att jag har tränat, fantastiskt sätt att starta dagen på!
  • Jag lyxar till det varje dag, genom att vakna upp och känna mig frisk och kry. Ibland spär jag på det hela med att antingen köra ett sådär ”hållkäften-gympass” så att jag kryper från gymmet eller bara springa en svänga skogen vilket har blivit min nya passion, att låta kroppen susa fram i skogen och låta djuren i naturen, endorfiner och sinne ge mig en välförtjänt boost för dagen men även en kick för dagen efter. Att låta min kropp få arbeta och känna att jag mår bra, DET är att lyxa till det i vardagen. xoxo
  • Jag lyxar till vardagen när sambon jobbar kväll med lång dusch med peeling och inpackningar, dåliga tjejfilmer och att bara få vara. Ensamtid kan vara underbart ibland. Att lyxa till det för mig kan också vara spontan middag en dag i veckan ute 🙂 eller lite hemmamys med god middag och film med sambon 🙂
  • Jag lyxar till det genom att boka in kvalitetstid med de jag älskar mest – maken, barnen och vännerna. Det ger mig boost och energi som får mig att orka stressen och pressen man ständigt lever under som heltidsarbetande tvåbarnsmamma med hus, villa och volvo!

Och vann gjorde …….

…….. Sanne! Maila din adress till mig så kommer snart en present på posten!

Kommentera

Laddar