Annons


Testat ny behandling!


Förra veckan var jag och besökte gulligaste Soile (och hennes nästan ännu gulligare hundvalp!;)). Soile jobbar på salongen Care Of Soho som hudterapeut. 

Jag gick dit för att göra s.k ”kärlreducering”, dvs att man tar bort ytliga blodkärl. Jag har alltid haft BABYLEN hud, och har det fortfarande, men har pga stress fått utslag ring mun och näsa som ser rödflammiga ut. Därför ska jag nu under en period gå och ta bort dessa. Jag är så glad att man kan göra sånt här numera. Allt som får en att se svinfräsch ut utan make up är mer än välkommet 😉

Annons

Beroende på kärlets och områdets storlek så brukar man säga att det behövs mellan 2-4 behandlingar med 3 veckors mellanrum. Den här behandlingen är sjukt effektiv om du brukar få rödflammig hud. Det som händer är att man lägger på en gel på området som ska behandlas. Pulsen känns som en snärt i huden och med en värmekänsla i slutet av pulsen. Jag kände dock absolut ingenting, bara att det var kallt mot huden haha. Det som händer är att kärlet absorberar IPL-ljuset och koagulerar. 

Det är så skönt att gå till någon man verkligen har förtroende för när man gör den här typen av behandlingar. Jag har även varit på skönhetssalonger där jag direkt känner att personen inte har koll, och det har faktiskt hänt att jag då har lämnat salongen. Nä usch, man måste känna sig 100% trygg med behandlaren. Och SNACKA OM ATT MAN GJORDE DET HOS SOILE. Hon berättade precis vad hon gjorde hela tiden, och förberedda en på när hon skulle behandla ett nytt område. Så bra!

Även om jag endast gjort en enda behandling ser jag direkt skillnad. Kika på bilderna nedan. De första är på mig, den andra är Soiles egen. Följ henne på instagram förresten! 

Här når du Soile om du också vill testa behandlingen! Annars kan du maila mig ([email protected]) för mer info alt skriva i kommentarsfältet. Glöm inte att skriva din mailadress, så vi kan kontakta dig!

Xx,

Amelie
Ledsen för hyfsat ocharmiga bilder, haha.

Före:


Efter:Här är ett till exempel (dock inte jag):


Kommentera

Laddar