Annons


Hur privat ska jag vara?


Godmorgon söndag! 

Nu är jag på gymmet som ni ser, tänkte köra ett lite blandat överkroppspass. Kicka igång dagen! Vissa undrar vad man äter innan man tränar på morgonen, det beror helt på vad klockan är och hur full på energi jag känner mig. 

Annons

Nu är klockan ändå ganska mycket, men jag behövde få träningen gjord i tid och hann inte smälta en stor frukost haha, så jag tog en riskaka, morot och min älskade NOCCO. Ett litet ihopplock av vad jag hittade haha! Sen får jag äta riktigt ordentligt efter :}

När jag var på gymmet igår kom det fram en kille och berättade att han kollar in min blogg ibland, så kul att han vågade erkänna det haha! Han sa att jag var väldigt opersonlig i den, och det är svårt att lära känna mig i den. Jag vet att det efterfrågas att jag ska vara det från fler håll. Det här är en fin balans för mig. Jag tar gärna fina bilder och bjuder gärna på inspiration i bloggen. När det gäller träning. Men jag har inte någon lust att skriva för mycket om människor i min närhet, både för deras integritets skull men även för mig. 

Dock ska jag tänka på att bjussa på lite mer egna tankar och reflektioner kring saker. Hur tänker ni kring detta? Och vad önskar ni mer av från mig?

Nä nu ska jag köra på här, sen är det dags för adventsmys med ett gäng!

Xx,

Amelie 

 


   

Kommentera

Laddar