Annons
Annons


Pizza


Igår bestämde vi oss för att göra hemmagjord pizza här hemma. Och det blev så himla bra! För ett tag sedan försökte jag göra en pizza på äggvitebotten, den blev inte riktigt lika bra utan mest sladdrig haha.

Annons

Men eftersom jag inte hade lust att trycka i mig en stor degig sak från den lokala pizzerian, eller ens köpa de färdiga kit man kavlar ut på en plåt, så gjorde vi pizza på fullkornstortillas! Tusen gånger fräschare, och bättre för mig som är rätt känslig för gluten. Dock fick det bli en hel del sådana där tortillapizzor för att bli mätt 😉

IMG_4948

Vi lät botten vara inne i 5 minuter först för att bli lite kristig, sedan la vi på tomatsås med basilikakrydda, champinjoner, kalkonkött, tomat och mozzarella. Och sedan kryddade vi med ännu lite mer basilika (favoritkrydda!), salt och peppar. In i ugnen i ytterligare 10 minuter och sedan serverades det med ett gott rödvin. En lördagkväll helt i min smak!

2 kommentarer


Annons



Laddar